Kitüntetett 9-es honvédek
Článok uvádza zoznam vyznamenaných vojakov 9. honvédskeho pešieho pluku. Bronzovú medailu za statočnosť dostali: domobranec Sándor Hackel, práporčík v zálohe Emil Molitorisz, jednoročný dobrovoľný čatár Zoltán Willim, domobranci Imre Rovnyák, András Kisinszki, Pál Tresza, vojak József Schneider, domobranec István Parti, slobodník Sándor Fleischer, desiatnik Ármin Schwartz, slobodník Mihály Németh, domobranci István Csik, István Antal, János Szemán, János Gombita, Sándor Balog, Dániel Fodor, domobranecký vedúci hliadky Imre Körmöczi, domobranec József Szita, vojak József Pátrai, vojak v zálohe János Ondo, domobranec András Kecskés, vojak István Köteles, domobranci György Lehóczky, Mihály Tudja, Ferenc Gregovszki, Pál Licz, Mihály Lőrinc, András Ferenc, Márkus Maurer, desiatnici Ferenc Hányi a Ferenc Hajdu, vojak János Sztavacs, domobranci Jenő Katona, István Demjén, János Antal, János Frena, István Hovanyecz, Antal Orosz, poručík v zálohe Károly Zahuranec, slobodník v zálohe János Hudak, vojaci József Gnot, Sámuel Lénárd, János Sós, Mihály Sztankó a István Ulicsni.