Halálozás
V budapeštianskom sanatóriu zomrel kožiarsky továrnik Pál Beck z Levoče. Inžinier spišskonovoveskej pobočky Košicko-bohumínskej železnice (Ksod.) Alexander (Sándor) Baradlai stratil v zosnulom otca.