Személyzeti ügyek a Ksod.-nál
U Košicko-bohumínskej železnice boli zo služobných dôvodov preložení nasledovní zamestnanci: hlavný inžinier Leo Wuest z obchodného vedenia do hlavnej dielne a bol poverený úlohami zástupcu vedúceho oddelenia zostavovania prístrojov a zariadení; inžinier Béla Kund z košickej výhrevne na trakčné oddelenie obchodného vedenia; inžinier Alfréd Paulini z výhrevne vo Vrútkach do košickej výhrevne; inžinier Elemér Csink z hlavnej dielne do výhrevne vo Vrútkach a úradník Ferenc Dömök z Kežmarku do Liptovského Mikuláša.