Lőcsei városi közgyűlés
Mesto Levoča malo dňa 11. mája 1917 valné zhromaždenie za predsedníctva primátora Dr. Móra Frieda. Predseda informoval o viacerých zmenách v mestskom zastupiteľstve, ako aj v hospodárskom a spoločenskom živote mesta.