Báró Lers Vilmos - Szepesbéla városához
Na zasadnutí poslaneckého zboru mesta Spišská Belá 12. mája 1917 oficiálne pozdravili štátneho tajomníka uhorského ministerstva obchodu Dr. Vilmosa Lersa pri príležitosti jeho povýšenia do uhorského barónskeho stavu panovníkom. Vilmos Lers nato poslal do ďakovnú odpoveď.