A Tátrafürdők lisztellátása. A Tátra-express junius 15-ikén valószinüleg megindul. A vasuti közlekedés Wien felé is megjavul. A villamos már május 15-től Tátralomnicig közlekedik. A Ksod.-vasut ünneplése
Zväz hornouhorského zahraničného cestovného ruchu zvolal na schôdzu do Popradu predstaviteľov tatranských kúpeľov za účelom porady na letnú sezónu. Zasadnutiu predsedal komorský tajomník Dr. Aladár Siposs. Článok uvádza zonam prítomných. Preberala sa otázka zásobovania tatranských kúpeľov múkou. Tatranský expres bude v premávke od 15. júna 1917 s prípojmi do Tatranskej Lomnice a na Štrbské pleso. V pláne je aj zrýchlený osobný vlak do Viedne. Tatranská električka bude podľa podnikového riaditeľa Tatranských električkových dráh Armanda Havasa premávať od 15. mája do Tatranskej Lomnice s prípojom na tatranský expres. Gróf Sándor Teleki zmieňuje zásluhy Košicko-bohumínskej železnice počas vojnového obdobia.