Id. Beck Pál haláláról
Redakcia prijala nasledovné smútočné oznámenie: vdova po Pálovi Beckovi, rodená Karolina Hokky oznamuje úmrtie svojho manžela, majiteľa kožiarskej továrne Pála Becka st., mestského poslanca, externého člena [košickej obchodnej a priemyselnej] komory, vo veku 66 rokov a 38. roku manželstva po krátkej chorobe zomrel 11. mája 1917 v Budapešti. Pochovali ho 15. mája podľa evanjelického obradu na miestnom cintoríne v Levoči. Článok uvádza mená príbuzných zosnulého.