Városi közgyűlés Gölnicbányán
Mesto Gelnica malo dňa 12. mája 1917 riadne valné zhromaždenie za predsedníctva prokurátora Dr. Károlya Wolfa., ktorý oficiálne v zápisnici zaknihoval aj úmrtie bývalého mestského gazdu jánosa Zöllnera a jeho dlhoročné zásluhy, jeho vdove vyplatili 3 mesačné príjmy. Právo rybolovu si prenajal banský riaditeľ József Weidinger, lovecké právo si prenajali traja, a to Dr. Emil Marczy, Vilmos Valkó a Dr. József Valkó. Farár-prepošt Emil Szobissek požiadal o podporu rekonštrukcie budovy rímskokatolíckej fary, ktorú zhromaždenie schválilo.