Képviselőválasztás a késmárki kerületben Pártgyülés Késmárkon. - Dr. Kéler Tibor egyhangu jelölése és programmbeszédje. - Münnich Kálmán nyilatkozata. - Dr. Radnai Béla visszalépett. - Kéler programmbeszédje Szepesbélán. - Bancík, Samuel 1881-1924
Po smrti parlamentného poslanca Aladára Burgyána na miesto mandátu kežmarského volebného obvodu sa stal kandidátom Robotníckej strany kežmarského volebného obvodu Dr. Tibor Kéler, ktorého v prejave podporil obvodný predseda strany, továrnik Károly Wein. Prejav mal aj predseda župnej národnej Robotníckej strany, dvorský radca Kálmán Münnich. Na zasadnutí boli prečítané podporné listy viacerých členov strany. Napokon mal programový prejav samotný kandidát národnej Robotníckej strany Dr. Tibor Kéler, v ktorom predstavil hlavné ciele svojho programu. Po ňom mal prejav Kálmán Münnich zo susedného spišskonovoveského volebného obvodu. Dr. Béla Radnai v rámci jednoty strany v liste oznámil Károlyovi Weinovi odstúpenie z kandidátky.