Kitüntetések
Hessenský Čestný odznak za hrdinstvo vo svetovej vojne (Vojenský záslužný rad) dostali štábny podplukovník Aurel Stromfeld, ktorý bol honvédskym kapitánom v Spišskej Novej vsi a István Petróczi de Petrócz z c. k. 3. tirolského cisárskeho streleckého pluku, rodák zo Spiša.