Kitüntetések
Kapitán 9. honvédskeho pešieho pluku Árpád Vágás dostal za hrdinský postoj pred nepriateľom a vynikajúcu službu opätovne Signum laudis s mečmi. Poručík 67. pešieho pluku Károly Hajdóczy a poručík v zálohe 85. pešieho pluku Arnold Wald dostali za hrdinský postoj pred nepriateľom Signum laudis s mečmi.