Egy magurai katona kitüntetése
Delostrelec v zálohe András Michna, gazda z obce Veľká Lesná (Kristályfalu), obecný podsudca, bol na ruskom bojisku vyznamenaný Železným záslužným krížom na stuhe od medaily za statočnosť.