Dr. Melczer Miklós haláláról
Redakcia prijala o smrti Dr. Miklósa Melczera smútočné oznámenie, vydané v Spišskej Novej Vsi. Nadporučík cis. a kráľ. armády, budapeštiansky advokát zomrel po krátkej vážnej chorobe v 39. roku života 17. mája 1917. Pochovali ho 19. mája podľa evanjelického obradu. V článku sú uvedení príbuzní zosnulého.