Kitüntetés a halál után
Poručík 9. honvédskeho pešieho pluku v zálohe Artur Maurer, ktorý padol v boji s nepriateľom, dostal posmrtne za hrdinský postoj pred nepriateľom Vojenský záslužný kríž 3. triedy s dekoráciou a mečmi.