Személyzeti ügyek a Ksodnál
U Košicko-bohumínskej železnice boli zo služobných dôvodov preložení: úradník Lajos Koós z Krompách do Budapešti na odbor inšpekcie príjmov generálneho riaditeľstva, úradník Ervin Tuma z Varína (Várna) do Liptovského Mikuláša (Liptószentmiklós) a úradník István Deli z Liptovského Mikuláša do Ružomberka. Hlavný skladník László Kvapulinszky z Vrútok (Ruttka) bol za dolapenie a nahlásenie zlodejov uhlia odmenený. Hlavný strojvodca Bálint Erdélyi z Vrútok odchádza ku 31. augustu 1917 zo služieb železnice.