Dr. Benigny Gyula - egyetemi magántanár
Článok prebratý z Úradných novín informuje, že riadny učiteľ reformovaného gymnázia v Debrecíne Dr. Gyula Benigny bol ministrom kultu a školstva menovaný za súkromného učiteľa (docenta) indoeurópskej porovnávacej jazykovedy so zvláštnym ohľadom na latinský a grécky jazyk na vedeckej univerzite v Debrecíne. Je synom vdovy po Gyulovi Benignym, má 27 rokov, je rodákom zo Spišskej Novej Vsi. Počas študentských rokov naštívil viacero zahraničných univerzít.