Dr. Lövenbein Oszkár ujabb megbizatása
Cisársky a kráľovský štábny lekár Dr. Oszkár Lövenbein, rodák z Gelnice, ktorý počas vojny zastával exponované vedúce lekárske posty, bol menovaný za veliteľa poľnej nemocnice v obci Piliscsaba.