Katonai kinevezések
Nadporučíkmi sa stali József Hainiss v 67. pešom pluku, István Esztel v 34. pešom pluku. Poručíkom v stave dôstojníkov z povolania sa stal dôstojnícky čakateľ 9. honvédskeho pešieho pluku Lóránd Bodolay.