Tűzek
Dňa 16. mája zničil požiar 16 jutár lesa na hraniciach obce Slovenská Ves (Szepestótfalu), ktoré sú v majetku vdovy po Mátyásovi Badányim. Požiar vznikol z nedbanlivosti Adolfa Gasznera, proti ktorému bolo začaté trestné konanie. Dňa 18. mája zhoreli v obci Korytné (Korotnok) vedľajšie budovy hospodárstva vdovy po Nándorovi Jancsóovi.