Katonai kitüntetések
Kráľ vyznamenanal za hrdinský postoj pred nepriateľom majora 6. honvédskeho pešieho pluku Zoltána Jelenffyho a podplukovníka 67. pešieho pluku Ferenca Kardarscha najvyšším pochvalným uznaním Signum laudis s mečmi.