A Magyar Orvosok Tuberkulózis Egyesületének III. nagygyülése Rózsahegyen (Saját tudósitónk jelentése.)
Spolok uhorských lekárov tuberkulózy mal v Ružomberku 29. mája 1917 valné zhromaždenie. Článok uvádza podrobný program a mená účastníkov