Katonai kitüntetések
Kráľ udelil poručíkovi 67. pešieho pluku Jenőovi Ujvárimu Vojenský záslužný kríž 3. triedy s dekoráciou a mečmi, nadporučíkovi 67. pešieho pluku Hugovi Schimkóovi Rad železnej koruny 3. triedy s dekoráciou a mečmi, poľnému farárovi 85. pešieho pluku v zálohe Dr. Tivadarovi Lengyelovi Rytiersky kríž Radu Františka Jozefa s dekoráciou a mečmi. Nadporučíci 85. pešieho pluku János Jedrzejovski, Zbigniew Drzymuhowski, nadporučík 9. honvédskeho pešieho pluku Gyula Mátrai a major vo výslužbe késmárki Elek Trompler boli vyznamenaní najvyšším pochvalným uznaním Signum laudis.