Előléptetett tanitónő
Minister kultu a školstva povýšil úmerne k ich služobnému veku rímskokatolícku učiteľku Erzsébet Palocsay z Podsadeku (Lublóváralja) do 3. stupňa III. platovej triedy, gréckokatolíckeho učiteľa Antala Mihalicsa z obce Torysky (Tarcafő) do 3. stupňa II. platovej triedy, rímskokatolíckeho učiteľa Jánosa Justha z Hranovnice (Szepesvéghely) do 3. stupňa II. platovej triedy, rímskokatolíckeho učiteľa Frigyesa Franka zo Starej Ľubovne (Ólubló) do 3. stupňa II. platovej triedy, evanjelického učiteľa Mihálya Glatza z obce Stará Lesná (Felsőerdőfalva) do 2. stupňa III. platovej triedy, popradskú rímskokatolícku učiteľku Erzsébet Orosz do 3. stupňa III. platovej triedy a rímskokatolícku učiteľku Etelu Kósch z Matejoviec nad Hornádom (Hernádmáté) do 2. stupňa III. platovej triedy.