Katonai kitüntetés
Domobranecký poručík 10. honvédskeho pešieho pluku Jenő Ilykovics, synovec vedúceho sudcu kráľovského okresného súdu v Spiškom Podhradí Istvána Ilykovicsa, bol za hrdinský postoj pred nepriateľom vyznamenaný Vojenským Záslužným krížom s dekoráciou a mečmi.