Katonai kinevezések
Hlavnými lekármi v zálohe sa stali Ernő Grűn zo 67. pešieho pluku a József Hatzak z 85. pešieho pluku, zdravotníckym poručíkom sa stal Gyula Hoselitz zo 67. pešieho pluku, hospodárskym kapitánom Nátán Wasservogel z 85. pešieho pluku, hospodárskym nadporučíkom Károly Lindegger z 85. pešieho pluku, generálnym vojenským zmocnencom bol vymenovaný János Bernolák. Domobraneckým súdnym praktikantom sa stal titulárny čatár c. k. 67. pešieho pluku Dr. Emil Weiszer.