Kitüntetett 9-es honvédek
Z 9. honvédskeho pešieho pluku dostali Bronzovou medailou za statočnosť strážmajster Károly Oláh, desiatnik József Papp, vojak János Kuharik a vojak v zálohe Mihály Kulyhavi.