Kinevezések a népfelkölésnél
Nadporučíkmi sa stali Ödön Sinta a Sándor Szegő v evidencii veliteľstva 9. pešieho pluku domobrany. Poručíkom sa stal dôstojnícky čakateľ 67. pešieho pluku Miksa Singer v evidencii 9. pešieho pluku domobrany a dôstojnícky čakateľ 9. honvédskeho pešieho pluku Mór Kerekes v evidencii 29. pešieho pluku domobrany.