A Szepesi Egyesület Budapesten junius 1. összejövetele
Spišský spolok v Budapešti mal 1. júna 1917 v Budapešti schôdzu, ktorú otvoril predseda Dr. Pál Haberern. Informoval o prijatí nového člena, kežmarského rodáka Dr. Oszkára Szelényiho, známeho padiatra z Bratislavy. Pokladník Kálmán Mikolik informoval o úpise 11.000 korún na 6. vojnovú pôžičku a že levočský liehovar podporil sumou 1000 korún základinu Domov pre spišských študentov v Budapešti. S radosťou bola prijatá aj správa o zvolení nového člena, kežmarského advokáta Dr. Tibora Kélera za parlamentného poslanca. Následne mal slovo plukovník Jenő Krompecher. Nakoniec autor uvádza zoznam prítomných členov schôdze.