Püspöki körlevél
Spišský biskup Dr. Sándor Párvy vydal obežník s nasledovným obsahom: jeho korešpondencia s uhorskými vojenskými zajatcami zatknutými Rusmi; o využití zvonov na vojenské účely, finančné náhrady pre rodiny učiteľov a iné. Synodálnu slkúšku absolvovali administrátori Béla Szillay z Prosieka (Proszék), József Tomcsa z Nižnej (Nizsna), András Oravetz z Liptovského Ondreja (Liptószentandrás), János Keczera z Orávky (Oravka) a pomocný duchovný Ignác Panyák z Markušoviec.