Leányinternátus Lőcsén
Dievčenský internát v Levoči pod vedením szatmárskych milosrdných sestier prijíma študentky základnej a meštianskej dievčenskej školy. Spišský biskup Dr. Sándor Párvy dal postaviť tento moderný ústav za pol milióna korún.