Katonai kitüntetések
Kráľ udelil zdravotníckemu poručíkovi 9. honvédskeho pešieho pluku v zálohe Jánosovi Marcsekovi, synovi niekdajšieho učiteľa spišskonovoveského vyššieho gymnázia Andora Marcseka, za vynikajúcu službu pred nepriateľom Zlatý záslužný kríž na stuhe od medaily za statočnosť a poručíkovi 67. pešieho pluku v zálohe Gyulovi Szmrecsányimu najvyššie pochvalné uznanie Signum laudis s mečmi.