Ujabb tiszteletbeli kinevezések
Župan barón Artur Wieland menoval spišskonovoveského mestského lekára Dr. Maximiliána (Miksa) Ujtelkyho za čestného župného lekára. Okrem neho boli menovaní za čestných okresných lekárov Dr. Samuel (Samu) Schőntag zo Švedlára a Dr. Ede Daitsch z Veľkej.