Kitüntetés
Delostrelecký poručík Eduard (Ede) Figna, syn účtovníka banskej spoločnosti Eduarda Fignu z obce Hnilčík (Bindtbánya), bol za hrdinský postoj na bojisku znova vyznamenaný strieborným Signum laudis s mečmi.