Katonai kitüntetések
Kráľ udelil plukovníkovi 10. honvédskeho pešieho pluku Samuelovi (Samu) Daubnerovi, veliteľovi uhorskej kráľovskej honvédskej brigády, švagrovi spišskonoveského hlavného banského zmocnenca Ferenca Gottpreissa, Rad železnej koruny 2. triedy s dekoráciou a mečmi. Nadporučík 1. honvédskeho husárskeho pluku Gábor Ludmann hadusfalvi a poručík 9. honvédskeho pešieho pluku v zálohe János Kvacsák boli vyznamenaní najvyšším pochvalným uznaním Signum laudis s mečmi. Strieborný záslužný kríž s korunou na stuhe od medaily za statočnosť dostal strážmajster Salamon Hoffmann a Bronzovú medailu za statočnosť domobranec Gáspár Johan z 9. honvédskeho pešieho pluku.