Az Igló és környéke közalkalmazottjainak beszerző csoportja
Výkonný výbor skupina obstarávania zamestnancov verejnej správy Spišskej Novej Vsi a okolia za predsedníctva banského kapitána Lajosa Weisza mal 16. júna schôdzu, ktorej sa zúčastnili aj poslanec a dvorský radca Kálmán Münnich i primátor Cornel Folgens. Za tajomníka skupiny obstarávania zvolili učiteľa Jánosa Barabása, za dopisovateľa učiteľa štátneho učiteľského ústavu Jánosa Schőnwiesnera, za knihovníka dočasne učiteľa štátnej meštianskej školy Bélu Hajtsa a za konateľa rímskokatolíckeho učiteľa Eleméra Vollayho.