Signum laudis
Kráľ udelil poručíkovi 32. honvédskeho pešieho pluku Ervinovi Seltenreichovi, synovi budapeštianskeho spolupracovníka novín Szepesi Lapok Kornela Seltenreicha, ktorý bojoval na východnom fronte a naposledy na Sočskom fronte za hrdinský postoj pred nepriateľom najvyššie pochvalné uznanie Signum laudis s mečmi.