9-es honvédek kitüntetése
Článok uvádza zoznam vojakov, poddôstojníkov a nižších dôstojníkov 9. honvédskeho pešieho pluku zo Spiša, vyznamenaných Striebornou medailou za statočnosť 1. a 2. triedy a Železným záslužným krížom.