Dr. Széll Gyula haláláról
Redakcia obdržala smútočné oznámenie manželky Dr. Gyulu Szélla, rodenej Margity Strompf. Mestský úradný lekár, plukovný lekár v zálohe, nositeľ Zlatého záslužného kríža s korunou zomrel 17. júna 1917 v 48. roku života a 20. roku manželstva v dôsledku choroby počas výkonu vojenskej služby. Pochovaný bol v evanjelickom obrade 19. júna v Spišskej Novej Vsi. Mesto Spišská Nová Ves taktiež vydalo smútočné oznámenie.