Személyzeti ügyek a Ksodnál
U Košicko-bohumínskej železnice boli zo služobných dôvodov preložení: úradník Béla Bagossy z Veľkej pri Poprade (Poprádfelka) do Krompách (Korompa), ktorý bol poverený manipuláciou pokladnice podateľne tovarov. Manipuláciou pokladnice podateľne tovarov vo Veľkej bol poverený úradník Pál Kuntsch. Traťový dozorca Mihály Kalázdi k 30. septembru odchádza z radov železnice. Hlavný strojvodca Dénes Ruttkay a staničný kontrolór József Kovács z Kraľovian boli odmenení. Vozmajster Ferenc Stazs zo Žiliny zomrel 16. júna 1917.