A Dr. Hollán Miklós-otthon megnyitása Bártfafürdőn
Správna komisiadomova pre zamestnancov Košicko-bohumínskej železnice (Ksod) v Bardejovských Kúpeľoch oznamuje, že vďaka obetavosti generálneho riaditeľa železnice Garibaldiho Pulszkyho sa podarilo zriadiť "Domov Dr. Miklósa Hollána". Z vyzbieraných príspevkov zakúpili vilu v Bardejovských Kúpeľoch, ktorá poskytne 2 dvoposteľové izby do ulice s verandami a 2 dvojposteľové izby do dvora a 1 jednoposteľovú prízemnú izbu s kuchyňou. Domov bude v prvom rade slúžiť stálym zamestnancom, ale aj nádenníkom železnice a ich rodinným príslušníkom.