Reiner és Mandula erdő- és gőzfürész-vállalat r. t. Igló
Pod názvom Reiner és Mandula erdő- és gőzfürész-vállalat r. t. Igló (Lesnícky podnik a parná píla Reiner a Mandula a. s. Spišská Nová Ves) so sídlom v Spišskej Novej Vsi bola v Uhorskej všeobecnej sporiteľni založená firma so základným imaním 1.200.000 korún so 120 akciami po 10.000 korún ako nový podnik firmy Reiner és Mandula z Miškolca. Členmi riaditeľstva sú: predseda Jakab Poór, Mór Mandula, Manó Halász, Dr. Lipót Horvát, generálny riaditeľ Béla Mandula, Adolf Neumann. Dozorná rada: Gyula Gergely, Arnold Glatter, Marcel Kunitzer, Ernő Mandula, Sándor D. Neumann a Dr. Zsigmond Salamon.