Ezüstlakodalom
Vrchný inšpektor Košicko-bohumínskej železnice (Ksod.), prednosta železničnej stanice V Spišskej Novej Vsi Gyula Kalabay s manželkou 21. júna 1917 oslávili 25. výročie manželstva. Dvaja ich synovia bojujú na fronte.