Városi közgyűlés Gölnicbányán
Mesto Gelnica malo dňa 23. júna 1917 riadne valné zhromaždenie za predsedníctva Dr. Károlya Wolfa, ktorý pri príležitosti vymenovania gelnického rodáka Dr. Gusztáva Gratza za ministra financií ho oficiálne v mene mesta pozdravil. Prenájom lesných produktov priniesol zisk 9250 korún a mesto upísalo na VI. vojnovú pôžičku 16.000 korún. Pre vdovu po Jánosovi Zöllnerovi mesto schválilo ročné vdovské 360 korún. Pre postihnutých požiarom z dňa 16. júna mesto zdarma poskytne stavebné drevo aj dopravu.