Katonai kitüntetések
Železný záslužný kríž na stuhe od medaily za statočnosť dostal domobranecký titulárny desiatnik István Juhász, Striebornú medailu za statočnosť 1. triedy dostal domobranec Mihály Tudja, Striebornú medailu za statočnosť 2. triedy dostali domobraneckí slobodníci Tamás Gajdos, Antal Vitkó a domobranec Gyula Prevercsik, všetci z 9. honvédskeho pešieho pluku.