Városi közgyűlés Gölnicbányán
Mesto Gelnica malo dňa 23. júna 1917 riadne valné zhromaždenie. V minulom čísle novín bola vynechaná informácia o nariadení ministra vnútra o mimoriadnej pomoci vo veci ošatenia pre zamestnancov mestskej verejnej správy. Na miesto čestného prísediaceho sirotskej stolice bol zvolený mestský poslanec Dr. Imre Streck. Vodovod predĺžia a prepoja s mestskou časťou Läger s rozpočtom 3700 korún. Výkonom povinností účtovníka bol poverený terajší kontrolór János Demcsák, povinnosťami kontrolóra bol dočasne poverený penzionovaný soľník Július (Gyula) Hiszem. Manipuláciu s múkou si vzal na starosť štátny učiteľ Samuel (Samu) Fabriczy.