Kitüntetett földink
Nemecké vyznamenanie gelnického rodáka Viktora Elischera, ktoré obdržal pre hrdinstvo preukázané v 10. bitke na Soči spomínala redakcia naposledy, teraz zasa dostal nemecký Železný kríž 2. triedy poručík Kálmán Iványi, rodák zo Spišských Vlachov (Szepesolaszi), ktorý bojoval pri obrane vrchu Monte Santo spolu s Elischerom.