Az ujtátrafüredi mulatság
Dňa 8. júla 1917 sa bude konať v Novom Smokovci (Ujtátrafüred) veselica. Organizátorom podujatia je honvédsky major Zoltán Jelenffy, hudobné vystúpenie budú zabezpečovať členovia vojenského domova pre dôstojníkov v Novom Smokovci. Prítomné bude osadenstvo tatranských kúpeľov.