Előléptetések
Minister školstva a kultu povýšil evanjelického učiteľa Emila Ehlersa z obce Veľký Slavkov (Nagyszalók) do 2. stupňa III. platovej triedy a rímskokatolíckeho učiteľa Lajosa Fábiána z Lomničky (Kislomnic) do 3. stupňa III. platovej triedy.