Előléptetések
Minister školstva a kultu povýšil rímskokatolíckeho učiteľa Józsefa Plencznera zo Švedlára (Svedlér) do 1. stupňa I. platovej triedy a rímskokatolíckeho učiteľa Antala Schiffera z obce Stará Voda (Óvíz) do 3. stupňa II. platovej triedy.