Katonai kitüntetések
Kráľ udelil majorovi 85. pešieho pluku Károlyovi Weissovi von Helmenau Rad železnej koruny 3. triedy s dekoráciou a mečmi, nadporučíkovi 85. pešieho pluku v zálohe Lipótovi Lövymu Zlatý záslužný kríž s korunou na stuhe od medaily za statočnosť a plukovníkovi 67. pešieho pluku Teodorovi (Tivadar) Doblitzkymu povolil prijať a nosiť Železný kríž 2. triedy.